Väntan

SItter nu och väntar på att David ska sluta så ska vi in till Göteborg för att göra en liten sak. Det blir en överaskning så ni får se imorgon! 
Är så sjukt hungrig just nu så ska strax gå ner för att äta något innan jag drar. 
Idag var det en hyfsat lugn dag i skolan, vi tog ner alla bilder på väggarna och sedan la in dom i vårat fotorum, inte så jobbigt. Efter det fick vi en uppgift som ska vara klar nästa torsdag. 

 
Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6

Träningsvärk

Ligger nu i sängen och gör ingenting ungefär haha, lite dåligt bloggande nu på sistonde pågrund av att jag inte har några bilder. Har haft lite fullt upp så har inte hunnit tyvärr! Men när jag får tid så ska jag självklart gå ut och fota lite till som jag sedan kan lägga ut. 
Igår tränade jag basket vilket var sjukt roligt, har inte tränat på ungefär 2 år så kondisen var väll inte riktigt på topp men det andra satt i fortfarande! Ska nog fortsätta spela. 
Idag har jag världens träningsvärk från igår så blir att inte göra någonting. Ska bara ligga i sängen och kolla film. 
Bild från min lilla fototripp
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Min Fotouppgift

Här är mina tre bilder som ska beskriva mig själv, jag ska ju ha dom till fotouppgiften som vi fick förra fredagen. 
 
Bild 1: Jag heter ju Adam, så jag sökte upp vad mitt namn betydde på nätet och det betydde mörk jord eller något annat, så jag tyckte det kunde vara en rolig grejj. Det var ju lite tråkigt att bara ta kort på en liten jord hög så jag bad Elin hålla lite jord i sin hand så det blev lite roligare. Kanske inte den roligaste bilden men tyckte det var en rolig grejj ialla fall. 
 
BIld 2: På bilden är ju Elin, det ska bara beskriva att jag har en flickvän. 

Bild 3: Denna bilden ska beskriva att jag gillar och fotografera. Tyckte denna bilden var rätt så snygg så den passade in. 
 
 
Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6 eller 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Back to Sports

Idag hade jag tänkt att prova på basketen igen. Jag slutade för nästan två år sedan på grund av att jag tröttnade och vill göra annat. Men nu efter ett tag så börjar jag bli sugen igen! 
Jag spelar i Onsalas lag, det är inte jätte många kvar i min ålder men det är nog kul ändå! 
Så nu tog jag fram mina dammiga skor från hyllan! 
 
Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6

Misslyckat fotoprojekt

Som det var planerat så skulle jag göra en hyfsat cool bild med vatten och jordgubbar, men det gick inte riktigt som planerat. Fick ingen skärpa på jordgubben och vattnet blev sådär. Även ljuset blev lite konstigt så det gick inte jätte bra. Därför har jag ingen bild att lägga ut idag tyvärr så det få bli en arkivbild. 
 

Warm Chocolate

Jag & Elin blev plötsligt väldigt sugna på Varm Choklad nu på kvällen så vi gick ner och kollade ifall det fanns, och det gjorde det! Och gott var det. 
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Results

Detta är resultaten av kvällens plåtning! Hoppas ni gillar det. 
 
Och för er som inte vet så är denna underbart vackra tjej min flickvän! 
Hennes blogg hittar ni HÄR
Märkte nu efteråt att bilderna blev väldigt stora här på bloggen, men hoppas inte det gör någonting för er..
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Blue Eyes

Var väldigt uttråkade för en stund sedan så jag tog fram kameran och fotade mitt öga lite! 
Kanske inte den besta redigeringen men coolt blev det! 
Nu ska jag strax ut och fota Elin lite! 
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Water drop

Idag har jag kollat en del på olika vattenbilder på nätet, tyckte det var riktigt coolt så ville testa själv! 
Nästa gång ska jag ha en blå skål med svart bakgrund så det blir en finare effekt. 
Såhär blev resultatet: 
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Kräftskiva

Igår hade vi en kräftskiva hemma hos oss, många av min släkt kom & även nära vänner. 
Det var riktigt roligt att ha alla där, för det blir inte att man träffar så många av släkten på samma gång. 
Men det blev en lyckad kväll tycker jag, så jag tackar för en härlig kväll! 
 
Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6

Boring

Nu har Elin åkt hem för hon skulle träffa sina kompisar så jag är själv at the moment! 
Imorgon så ska vi ha en kräftskiva här hemma vilket kommer bli riktigt kul. Så ikväll kanske det blir att städa och fixa iordning eller så åker jag ut till en kompis. 

Roligaste jag kunde fota för tillfället.
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Härlig dag

Idag är en skön dag! Behövde inte gå till skolan idag, har nämnligen foto hela dagen idag. Så istället för att vara i skolan så gav min lärare oss en uppgift som vi skulle göra hemma, det är att ta tre stycken bilder som beskriver en själv. Och dom bilderna kommer jag förmodligen att lägga ut imorgon eller nästa vecka! 
Igår kom även en keps som jag hade besällt, snygg tycker jag ialla fall, är nämnligen en keps freak.. 
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Artwood

Idag kom pappa hem med nya ute möbler från Artwood, riktigt snygga tycker jag! Fick även en snygg flagga som jag ska hänga upp på väggen i mitt rum hade jag tänkt! 
Mamma har också köpt nya utemöbler så ska fixa bilder till dom med så ni får se hur dom ser ut! 
Riktigt nöjd!
 
Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6

Innan träning

Just nu sitter jag & Elin med våra datorer och en kopp te i soffan. Lite senare idag ska vi till gymmet igen. 
Efter det blir det nog att ligga i sängen och kolla tv! 
 

Fototuren

Nu kom jag och Elin tillbaka från våran lilla fototur. Fick några bra bilder, hoppas ni gillar dom!
 
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Tired

Idag var det första skoldagen. Den var inte lång alls, började klockan 09.00 & slutade runt 10.00. Så det var inte någon lång dag direkt. Efter det så gick jag och Elin till gymmet. Vi gymmade i ungefär en timma. Efter gymmet kunde jag knappt gå.. har sån sjuk skoskav så ringde pappa, som tur va så var han i Kungsbacka så han skjutsade hem oss efteråt. När vi kom hem så tog vi resterna av pesto pastan igår och blandade i kyckling och melon, det blev riktigt gott! Ska nog ut och fota lite senare, får se hur det blir! 
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Min kväll

Kom nyss hem från gymmet, gick helt okej. Det va ett tag sedan jag gymmade nu så var lite seg i kroppen. Men så småningom kommer väl det ordna sig! När vi kom hem så hade pappa lagat en riktigt god pastasallad.
Riktigt härligt efter ett träningspass! 
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Canon Eos 1000F

Rensade mitt rum för ett litet tag sedan och hittade då denna gamla kameran! 
Det är en Canon Eos 1000F som ni kan se på bilderna, funderar på att skaffa film och försöka få den att fungera.
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma
 

Morgonen

Vaknade runt klockan 10.30 ungefär, låg i sängen hyfsat länge innan vi gick upp och gjorde frukost. 
När vi hade gjort frukost satte vi oss framför tv:n och kollade på en serie, och här sitter vi fortfarande. Kommer bli en lugn och skön dag idag. Lite senare åker vi till Pappa men innan det blir det gym. 
 
 
Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6

Passa på

På tisdag börjar skolan igen, kommer nog bli rätt så kul faktiskt eftersom jag nu har valt inriktning (foto) så kommer det nog bli annorlunda med dom nya lektionerna, plus att få träffa alla i skolan igen. 
Ikväll så tänker jag och Elin passa på att njuta av den sista lugna kvällen på sommarlovet & äta massa godis och läsk. Imorgon ska vi inte göra så mycket heller, ska nog åka till gymmet senare på kvällen. 
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Gothenburg

Igår var jag Elin & Viktoria inne i Göteborg på kulturkalaset samt Liseberg eftersom det var gratis inträde igår så passade vi på. Det var kanske inte det roligaste jag varit på med det var trevligt att vara med Elin & Viktoria. 

 
 
Jag åt även Churros för första gången i mitt liv haha, det var faktiskt riktigt gott!
 
 
Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6 
 
 

En lång dag

 
 
Igår hann vi verkligen med mycket, först var det planerat att vi snabbt skulle kolla på en jacka till Elin och ett snabbt stopp till Hollywood för att kolla på en keps, sedan vidare till Gothia towers där vi skulle ta en fika då min kompis jobbar där så jag ville se hur han jobbade, efter det skulle vi till Ikea för att köpa ben till min säng, ett nattduksbord och en sänglampa. Men det gick inte riktigt som planerat, först hittade vi inte affären där jackan var så vi gick runt hur länge som helst för att leta efter den, och ingen keps hittade jag heller, vi åt lunch på subway vilket var riktigt gott. Vi kom till göteborg klockan 15.00 ungefär och var klara med letandet klockan 16.00.. 
Efter det så åkte vi vidare till Oskar där han jobbade då för en fika vilket var riktigt trevligt, det va en jätte mysig resturang där du kan äta hyfsat enkel mat, dricka gott och äta goa desserter, stället hette west coast har jag för mig! Och efter detta besöket så åkte vi vidare till Ikea för att köpa mina saker till rummet, hittade allt förutom lampan. Sen var det ett sista besök i Kungsbacka på hemmakväll, vi skulle lämna några filmer och köpa lite godis inför kvällen. Så vi hann med rätt så mycket igår eftermiddags. 
 

Simba

 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

My watches

 
 
 
 
 
 
Detta är mina tre klockor som jag köpte för ett litet tag sedan. Jag tycker om allihopa väldigt mycket men min favorit är den svarta i mitten. på sistonde har jag blivit ett klock freak haha, jag tycker det är sjukt snyggt med klockor & det finns så himmla många olika. Tyvärr så är det väldigt dyrt men hade vart kul och ha några stycken olika som man kan välja på. Blev tyvärr ingen fotning nere vid havet idag, men ska försöka få lite foton imorgon på soluppgången (om jag kan hålla mig vaken tills dess). 
 
 
 
 
 

Kvällen

Vi kom nyss hem från Kungsbacka, jag och Elin skulle först till hemmakväll för att köpa lite gott inför kvällen & sedan skulle vi till min pappa för att hämta lite saker som jag hade glömt. 
Senare ikväll ska jag kanske gå ner till havet för att fota lite, får se hur det blir! 
 
 
 
 

Slappdag

Igår hade jag och Elin en riktigt go slappdag, vi gjorde oss en riktigt god blåbärspaj. 
Runt 6 tiden så kom våra gäster för vi skulle ha en grillkväll med några av mina gamla kompisar vilket var riktigt roligt. Idag blir det nog ännu en slappdag, vi gör just nu gröt till frukost och till frukosten ska vi kolla på en serie (serien kommer nog hålla på hela dagen haha).
 
 
 
 
 
 

New in - Bull Boxer

New in - Bull Boxer skor, Pris 800kr
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma