En liten tripp

Idag har vi varit på ett riktigt härligt ställe, det var massa fina vattenfall, tropisk miljö och lite badställen här och där, jag badade inte för jag är en riktigt badkruka men Elin och hennes mamma Michaela badade. 
Jag har väldigt många bilder så jag lägger inte ut alla på en gång, resten kanske kommer senare idag eller så kommer dom imorgon! Vi får se. 
Snart ska vi äta middag, sen ska vi åka till Benidorm för att kolla på lite roliga saker och strosa runt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6

Huset

Här är några bilder på hur vi bor! Jätte fint verkligen, en härlig och rätt så stor pool, en jätte mysig uteplats på baksidan, jätte fina sovrum och mera! Ikväll ska vi äta på en grekisk resturang, kommer bli gott! 
 
 
 
 
 
 
 
Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6

On the plane

Sitter nu på planet, så himla gött med wifi! Blir mycket roligare och skönare att åka då. Landar om ungefär 40 minuter i Alicante, kommer bli så sjuukt skönt att komma till värmen igen. 
Innan vi gick ombord på planet så åt vi en god frukost på espresso house, tog mig en ost & kalkon macka och en chai latte. Hörs mera när vi är framme i huset! 
 
 
 
Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6

Mot gymmet

Nu bär det av till gymmet, var så sjukt längesedan.. Måste dit nu! 
Nu är det inte heller många timmar kvar tills jag och Elin åker! Kommer forhoppningsvis bli mycket bloggande så ni får se hur jag har det hehe. 
Bjuder på en fin bild från i torsdags, haha. Hörs mer imorgon! 
 
BIld tagen av Elin

Ett intresse

Ett ganska stort intresse jag har är att rita, jag har gjort det sedan jag var liten. Anledningen till att jag började med det var för att min bror Filip gjorde det, han var liksom min idol haha, det är han fortfarande i och för sig.
Jag ritar inte så jätte mycket längre, vet faktiskt inte varför men när jag väl gör det så tycker jag det är riktigt roligt. Denna gjorde jag precis, inte den bästa men ändå helt okej. 
En sugar skull
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Go fika

Vi gick ner och värmde lite bullar och gjorde varm choklad, så gott! 
 
 
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

En kort dag

Idag blev det inte en lång dag, vi började 09.20, hjälpte till att fixa iordning fotostudion till lunch & efter det gick vi på en "fotoutställning" på fyren och därefter slutade vi. Så sjukt skönt, efter det gick jag och Elin hem, och sedan dess har jag försökt fixa min design, blev väl ganska nöjd med inte helt så ska se om jag kan göra några förbättringar, skriv gärna förslag! 
 

Höst

Har precis varit ute och fotat lite, blev absolut inte som jag hade tänkt mig. Men några blev väl helt okej, så jag lägger ut dom ialla fall. 
 
Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6

Rörelse

Här är min fotouppgift som var tills idag, vi skulle frysa något i rörelse. Först tänkte jag fota något simpelt som när Elin hoppar eller något liknande, men sedan kom jag på att vatten är ju riktigt coolt så jag testade lite och det här blev resultatet helt enkelt, blev faktiskt rätt så nöjd! 
Skriv gärna vad ni tycker om detta! 
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma
 

Skön morgon

Nu ligger jag och Elin i sängen och håller på med våra datorer. har precis skickat in min fotouppgift så det är klart. Så skönt att kunna ta det riktigt lugnt på morgonen. 
Senare idag blir det nog att fota som sagt. Får hoppas att vädret blir lite bättre också. 
Uppgiften kommer upp lite senare! 
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma
 

Väntan

Ligger nu i Elins säng och väntar på att hon ska komma hem, hon är nämnligen på ett kalas för sin kusin. 
Innan jag åkte hit så fick jag skjuts till Allum av pappa. Jag skulle nämnligen kolla på en klocka, tyckte den var så sjukt snygg och den satt jätte bra så jag köpte faktiskt den, fick även med en lite mobil "påse" också, påvägen ut från Allum så såg jag att det var 50% på nästan allt i en butik så jag gick in och kollade, men hittade inget på rean, däremot så hittade jag en riktigt snygg tröjja som tyvärr inte var på rean men jag köpte den ändå. 
Nu ska jag fortsätta vänta på Elin och kanske kolla lite tv eller någonting, ha det bra! 
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Studiedag

Så sjukt härligt med studiedag imorgon, vi har ju nästan aldrig det på denna skolan utan vi har ungefär två veckor längre sommarlov istället vilket är jätte skönt. Tar hellre längre sommarlov än studiedagar faktiskt. 
Idag ska jag och pappa åka till Kungsmässa för att kolla på en väldigt snygg jacka & sedan åka till Allum för att kolla på en klocka jag nog ska köpa idag. Imorgon så ska jag vara hos Elin, vi ska nog ut och fota lite höst bilder så det blir nice. 
Arkivbild: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Traveling again

Ännu en tråkig måndag i skolan. Har historia på morgonen och sedan 3 timmars naturkunskap vilket inte är det roligaste, men när dagen väl är slut så är det skönt haha. Idag ska vi nog inte göra så mycket, blir nog bara att dega och kolla film kanske (som vanligt) 
På söndag åker jag utomlands igen! Fast denna gången med Elin & hennes familj vilket kommer bli grymt roligt! Vi åker från göteborg runt klockan 08.00, tar nog en god frukost på Espresso House. 
Har även tagit min fotouppgift idag som ni kommer att få se på torsdag! 
 

Soon weekend

Denna helgen blir en långhelg, kommer nämnligen vara "lediga" imorgon på grund av att våran lärare ska vara borta och då gav han oss en foto uppgift, så jäkla skönt! 
Och idag kommer Elin att åka iväg för hon ska på en avskednings middag för en kompis så jag blir själv idag. 
Kommer nog inte göra något alls! Sitta vid tvn haha. 
Hade skolfoto i Tisdags, egentligen ville jag inte vara med på grund av alla mina byten osv, men Elin övertalade mig så det blev att jag var med. Detta hade jag på mig: 
 
Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6

Silhouette

 
Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6
 

På tåget

Sitter just nu på tåget mot skolan, har varit så sjukt trött denna morgonen så passade på att gå förbi Espresso House på centralen innan tåget gick. 
Igår var det en riktigt skön dag, jag och Elin låg i sängen och kollade på Game of thrones 90% av dagen haha! Bakade även goa chokladbollar!
Idag så ska vi kanske gymma, hoppas det blir av för det var för längesedan vi gjorde de nu. Hörs senare!


 

Wilted Flower

Igår var jag som sagt med Jonathan & Anton, Emil kunde tyvärr inte på grund av att han blev väldigt förkyld och så. 
Men det blev kul ialla fall! Var uppe till ungefär sex haha, så är rätt så seg nu! 
Lite senare idag när dom har åkt så ska jag åka till Elin då dom ska ha kräftskiva! Kommer bli gott och kul. 
Hörs mer ikväll kanske! 
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Snart Helg

Idag har vi inte gjort så mycket, jag & Elin var hemma idag. Jag har ju varit sjukt några dagar men gick till skolan igår ialla fall, det var inte en jätte bra idé för jag kände mig dålig hela dagen. Så därför stannade jag hemma idag med. Jag mår mycket bättre nu så det kommer förmodligen vara bra imorgon! Elin stannade hemma för hon hade ont i huvudet och så. Imorgon är vi "lediga", fick en foto uppgift som vi ska göra tills nästa vecka så det är skönt. 
Ska även vara med Jonathan & Emil imorgon så det kommer bli kul! 
På lördag ska jag till Elin, dom ska ha en kräftskiva och jag var inbjuden så det var roligt. 
En gammal bild! ny redigerad dock! 
 
Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6

Universeum del II

Här är resten av bilderna från i Söndags! 
 
 
Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6

Universeum

Har gått och blivit sjuk, har jätte ont i halsen och är förkyld. Så jag ligger hemma och gör absolut ingenting haha. 
I Söndags så var jag, Elin, hennes mamma Michaela & lillebror Lowe på Universeum. Det var rätt så kul, fick se en del roliga djur. 
Fick inte så jätte bra bilder men jag lägger ut några ändå! 
Blev så väldigt många bilder så jag gör två inlägg! 
Hoppas ni gillar det
 
Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6

My Cat

Nu har min katt Simba varit fotomodell en liten stund haha, fick några bra bilder så hoppas ni gillar dom! 
 
 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Flower

 
Canon Eos 600D - 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

 

My wednesday

Igår hade vi en lång skoldag, vi började halv 9, hade en sjukt lång håltimma (3 timmar) och slutade halv fem ungefär. Efter skolan så gick jag och Elin till Freeport för att kolla på en kofta till Elin, efter det satte vi oss på något fik och tog en god fika. När vi kom hem så gjorde vi tacos till middag, det blev jätte gott! 
 
 Canon Eos 600D - EF-S 18-135 / 3.5-5.6 eller 50mm F2.8 DG Macro, Sigma

Modell

Hej allihopa! 
Jag har sökt till en liten modell tävling på allum. Har alltid velat bli modell och kommer förmodligen att försöka tills jag lyckas! Därför hade jag blivit så sjukt glad om ni gick in och la en röst på mig! 
Tack så jätte mycket!! 
 

Dåligt bloggande

Ledsen för dåligt bloggande, men jag har varken haft tid eller ork för att gå ut och fota eller blogga. I Fredags så var jag med några av mina kompisar, en av dom hade fått körkort i Torsdags så vi va ute och åkte lite. Det var riktigt roligt. I Lördags så åkte jag till Elin, vi gjorde inte så mycket, satte på en film och bara myste & i Söndags så var det kalas för Elins lillebror & kusin vilket också var kul. Denna helgen ska jag vara med min kompis Emil så lär inte bli så mycket bloggande där heller! men får se. Idag kanske jag går ner till havet för att fota lite, ska först åka och handla och lite så.
 
Bild från i Söndags